Wat kunnen we veel

met woorden…

 

Inmiddels heb ik zo’n 25 jaar ervaring in het secretaressevak en kan ik terugkijken op een grote diversiteit aan vergaderingen die ik heb genotuleerd:
bij een welzijnsorganisatie, een verzorg- en verpleeghuis, een ziekenhuis en een onderwijsbestuur. Voor het uiteindelijke verslag zoek ik naar de juiste woorden: niet te veel, niet te weinig. Ik vind het een uitdaging om binnen korte termijn een glashelder en informatief verslag te kunnen aanbieden.

 

Levensverhalen van mensen intrigeren me. Hoe waren ze als kind? Hoe is hun leven verlopen? Welke keuzes hebben ze gemaakt? Als hobby heb ik in de afgelopen jaren verschillende personen opgezocht die gepassioneerd over hun werk wilden vertellen of een bijzondere carrièreswitch hebben gemaakt. Hier ben ik nog steeds mee bezig. Hun verhalen schrijf ik uit en wil ik in de toekomst gaan bundelen. Een bijzonder en dankbaar project.

 

Met deze ingrediënten, het notuleren van vergaderingen en het schrijven van levensverhalen, heb ik in 2015 mijn bedrijf Resumé gestart. Ik hoop mijn passie voor schrijven hiermee uit te kunnen bouwen.