Een persoonlijke brief maakt indruk

 

•     Hebt u iets op uw hart en wilt u dit graag uiten?

•     Kunt u de juiste woorden niet vinden?

 

Een optie is het schrijven van een persoonlijke brief. Daarbij wil ik u graag helpen. Door een zorgvuldig opgestelde brief kunt u misschien weer in gesprek komen.

 

Er is bijvoorbeeld iets vervelends gebeurd en u wilt iemand uw excuus aanbieden. Het kan ook zijn dat u een ultieme poging wilt wagen om het contact te herstellen met een dierbare.

Dit zijn moeilijke situaties, waarbij ik me kan voorstellen dat de drempel hoog is. Het is lastig om op iemand af te stappen en dan

in de juiste bewoordingen te zeggen wat u van tevoren hebt bedacht. Het sturen van een brief kan een goed alternatief zijn.

Werkwijze

We maken een afspraak, waarin u de situatie toelicht. U geeft aan wat u graag in de brief wilt hebben. Samen zoeken we naar de juiste woorden. Ik maak hier aantekeningen van en werk deze uit in een brief. U ontvangt de concepttekst, waarna u kunt aangeven wat u nog gewijzigd wilt hebben. Daarna ontvangt u de definitieve tekst.

Eventueel kunt u deze tekst overschrijven op een mooie kaart of op briefpapier. Dat maakt het persoonlijk, waardoor uw boodschap beter over komt.

 

Prijsindicatie

Voor een gesprek van een uur en het uitschrijven van een korte tekst (formaat dubbele kaart) zijn de kosten 59 euro (incl. btw).

 

Voor het schrijven van een langere brief is vooraf overleg nodig.